Het Clubs Dagblad.

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 @ 01:21 , 494 keer bekeken

Wie op Clubs Marilyn Monroe zegt, zegt Marilyn Presley. Deze enthousiaste clupster heeft op geen enkel moment onder stoelen of banken gestoken helemaal idolaat te zijn van deze veelzijdige, en veel te jong gestorven showbizheldin. Of is legende een betere benaming? Feit is wel dat je een club over Monroe kunt vullen, en dat doet Wilma met verve. Sterker nog, Wilma heeft meerdere clubs over Marilyn, en stuk voor stuk zijn ze de moeite waard.

Marilyn Monroe, die werd geboren als Norma Jeane Mortenson, is het schoolvoorbeeld van een persoon die bij het grote publiek bekend stond als een sexssymbool, maar die in het 'echt' zoveel meer was en nog meer te bieden had. Haar leven heeft dan ook iets tragisch, niet in het minst omdat ze maar 36 jaar mocht worden, maar ook door haar turbulente privéleven dat maar al te graag uitvergroot werd door de paparazzi. Monroe heeft iets tijdloos, zoals alle iconen, en het feit dat ze nog vaak opduikt in documentaires, boeken, posters, kunst en verkiezingen van meest populaire films en sterren, bewijst dat ze altijd zal blijven voortbestaan!

Some like it Marilyn, zeg ik met het oog op een van haar meest populaire filmrollen, en het moet wel heel raar lopen wil de mooie club van Wilma je niet compleet Marilyn-gek maken... als je dat al niet bent!

Bedankt Het Clubs Dagblad!


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: